Contact

Coördinator: 
Drs Lucía Lameiro García
T: 06 20 966 432
E: [email protected]

Coördinator Zorg en Welzijn:
Drs Jeanny Vreeswijk-Manusiwa
T: 06 300 245 24
E: [email protected]

Postadres: Postbus 1234, 3500 BE Utrecht

Het NOOM-kantoor is gehuisvest bij Mira Media:
Catharijnesingel 49 in Utrecht (Kantoren Trindeborch, begane grond).

Routebeschrijving  Mira Media ligt in het hart van Utrecht, in Hoog Catharijne.

Kaart(1)

Trein
Vanaf Station Utrecht Centraal loopt u richting winkelcentrum Hoog Catharijne. In Hoog Catharijne gaat u direct rechts het winkelcentrum in. Na de Albert Heijn en HEMA is een draaideur, na de draaideuren ziet u links in de hoek de deur naar de Trindeborch kantoren. U belt aan bij Mira Media. Ons kantoor is bij Mira Media op de begane grond te vinden.

Auto
Vanaf alle invalswegen rond Utrecht volgt u de borden richting Centrum. Onoverdekt parkeren is (beperkt) mogelijk rondom Station Utrecht Centraal. Bij Jaarbeurs Utrecht is een groot parkeerterrein met een dagtarief. Ook rondom de Rechtbank kunt u betaald parkeren. Parkeergarages P1 en P2 zijn gelegen onder ons kantoor. Binnendoor neemt u de uitgang bij de HEMA en gaat u door de draaideuren. Na de draaideuren ziet u links in de hoek de deur naar de Trindeborch kantoren. U belt aan bij Mira Media. Ons kantoor is bij Mira Media op de begane grond te vinden.
Buitenom volgt u onderstaande routebeschrijving.

Fiets en lopend
Buitenom en vanaf de binnenstad kunt u het gebouw via de ingang Trindeborch kantoren aan de Catharijnesingel 49-55 binnenkomen (naast het Juridisch loket).  U belt aan bij Mira Media. Ons kantoor is bij Mira Media op de begane grond te vinden.