Oproepen

Stem op AMWAHT

Elk jaar beloont het Oranje Fonds 3 sociale projecten die op succesvolle wijze verschillende groepen mensen verbinden en ervoor zorgen dat zij weer meedoen in de samenleving met een Appeltje van Oranje.

We zijn er trots op dat bij de genomineerden van dit jaar een project zit dat zich richt op de ondersteuning van mantelzorgers met een migratieachtergrond.

Het project AMWAHT (Alle Mantelzorgers Werken Aan Hun Toekomst) biedt migranten-mantelzorgers de kans om groepsbegeleider van lotgenotengroepen te worden en maatjes te zijn van kwetsbare mantelzorgers.
Met uw stem maakt AMWAHT kans op een Appeltje van Oranje. Als AMWAHT wint, dan ontvangen ze niet alleen een bronzen beeldje uit de handen van Koningin Máxima maar ook € 15.000,-. Hiermee kunnen nog meer maatjes worden ingezet om overbelaste migranten-mantelzorgers uit hun isolement te halen. Daarnaast is dit natuurlijk ook een landelijke erkenning voor deze mantelzorgers.

Als u meer over dit bijzondere project wil weten kunt u contact opnemen met Habiba Chrifi-Hammoudi, coördinator en mantelzorgconsulent (06-10371155).
Vindt u ook dat AMWAHT deze bijzondere prijs verdient? Stem dan vóór 15 januari op AMWAHT via: https://www.appeltjevanoranje.nl/projecten/amwaht 
U krijgt vervolgens een email om uw stem te bevestigen. Die moet u ook echt terugsturen, anders wordt u stem niet geregistreerd.
Let op dat deze mail ook in de spambox kan terechtkomen.

Als AMWAHT wint maakt u als stemmer bovendien kans om door het Oranje Fonds te worden uitgenodigd om bij de  uitreiking in Paleis Noordeinde!